Με έμπειρους Έλληνες και Πέρσες τεχνίτες, κορυφαίους στο χώρο των επιδιορθώσεων, αναλαμβάνουμε παντός είδους επισκευές στα χαλιά σας που με την πάροδο του χρόνου έχουν φθαρεί από τρύπες, σκισίματα, καψίματα κ.τ.λ.

Επίσης αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ρέλια μηχανής ή χειροποίητα.

Περισσότερα...

Η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για τα χαλιά που βγάζουν χνούδι (σπόγγους μαλλιών)–συνήθως παρουσιάζεται σε χαλιά τύπου hand-taffed είναι το Carpet Peeling.

To Carpet Peeling απομακρύνει το περιττό χνούδι με τη διαδικασία της αποχνούδωσης η οποία δίνει αποτέλεσμα 80% λιγότερο χνούδι.

Περισσότερα...

Η μέθοδος της αδιαβροχοποίησης  είναι μία μοναδική εφαρμογή  που μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν όλους τους τύπους μοκέτας, χαλιού, για να τα προστατεύσει από τη βρωμιά, τις κηλίδες και τους λεκέδες.

Τα Καθαριστήρια Χαλιών ΚΟΓΚΑΣ χρησιμοποιούν το προϊόν STAINSHIELD PROFESSIONAL το οποίο έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία χρήσης στην Ελλάδα, καθώς και την εγγύηση ποιότητας STAINSHIELD.

Περισσότερα...

Η βραδυφλεγία δεν κάνει καμία πυρκαγιά λιγότερο επικίνδυνη για πρόσωπα ή ιδιοκτησίες!

Εφαρμόζοντάς την όμως, καθιστούμε υλικά, όπως είναι τα στρώματα, τις μοκέτες, τα ρούχα και τα υφάσματα επιπλώσεων, βραδύκαυστα. Όταν οι ινώδεις επιφάνειες έρθουν σε επαφή με τη φωτιά, το υλικό βραδυφλεγίας που έχουμε εφαρμόσει μειώνει την παροχή οξυγόνου και δυσχεραίνει την εξάπλωση της φωτιάς.

Περισσότερα...

Για ταλαιπωρημένα χαλιά και φθαρμένες μοκέτες στο υπόστρωμά τους υπάρχει λύση.

Με τη μέθοδο της πλαστικοποίησης αυξάνεται ο χρόνος ζωής του χαλιού έως και 10 χρόνια, τσαλακώνει πολύ λιγότερο και δε γλιστράει σε γυαλιστερές επιφάνειες.

Περισσότερα...